https://www.natuurlijkwerken.nl/wat-wij-doen/coaching/vormen-van-coaching/online-coaching
Duurzame groei en continuiteit voor mens en organisatie
 
2012101213513126

Online coaching

Coaching op elk moment van de dag en waar je je ook maar bevindt, thuis, onderweg of op het werk. Ideaal als je een druk en onregelmatig leven hebt en het lastig vindt om vaste afspraken te maken. Ook het milieu is met deze vorm van coaching gediend.

Bij online coaching kan op elk gewenst moment van de dag een vraag aan de coach worden gesteld via de website. Binnen 24 uur heeft de coach gegarandeerd gereageerd. De kracht van online coaching is dat het beschrijven van het vraagstuk en het uitdiepen ervan aan de hand van vragen van de coach, structuur brengt in gedachten, gevoelens en ervaringen en snel de nodige inzichten geeft. Een proces dat van je vraagt tot de kern te komen met als groot voordeel dat over de gestelde vragen in alle rust kan worden nagedacht. De correspondentie vormt een persoonlijk dossier dat op elke moment kan worden nagelezen. Zo kun je nog eens terugkijken, reflecteren, verbanden leggen en gaan er geen wezenlijke aspecten verloren. Net als bij elke andere vorm van coaching gaat SelectCoach vertrouwelijk om met alle informatie.

SelectCoach hecht veel waarde aan de persoonlijke ontmoeting, reden waarom ook de online coaching start met een mondelinge intake. Een belangrijk gesprek waarin de doelstellingen worden bepaald, verwachtingen worden gedeeld en voor het juiste traject wordt gekozen. Afhankelijk van de vraag en de behoefte zijn meerdere trajecten mogelijk. De verdere contacten lopen uiteraard via internet.