https://www.natuurlijkwerken.nl/wat-wij-doen/coaching/vormen-van-coaching/sales-coaching
Duurzame groei en continuiteit voor mens en organisatie
 
2012101213513126

Sales coaching

Pro-actief investeren in het verstevigen van jouw kwaliteiten als salesprofessional. Je bent gedreven om resultaten te behalen en je wilt het beste uit jezelf naar boven halen. Behoefte is er ook om te sparren. Vragen in gesprek brengen met als doel te leren, beter te worden en bovenal vanuit innerlijke kracht op een plezierige wijze succesvol zijn. Die authenticiteit ontgaat ook de klanten niet.

Samen met de coach ga je op bezoek bij jouw klanten. Vooraf is gesproken over de doelstelling(en), de aanpak van het gesprek, de vereiste competenties en welke vragen er bij jou leven. Mogelijk ligt de coaching in het verlengde van een recente salestraining. Het implementeren en verankeren van de verworven inzichten en kennis in de praktijk is dan (mede) een speerpunt van de coaching. Na de coaching koppelt de coach zijn bevindingen terug. Het helpt je te onderkennen wat goed gaat, waar ontwikkelmogelijkheden liggen, wat valkuilen zijn en met welk kenmerkend gedrag dat gepaard gaat. De coach reikt instrumenten aan waarmee je aan de slag kunt. Wordt sales coaching structureel ingezet, dan volgt een afspraak over de doelstelling(en) en frequentie van de coaching en de plek binnen het opleidingsbeleid.

Voor een gedegen start heb je met SelectCoach een intake. Op grond hiervan vormt SelectCoach zich een beeld van de vraag en doet een voorstel voor een coach. Zijn jij en de coach het erover eens dat er sprake is van een goed match, dan volgt de opdrachtbevestiging van het traject met plan van aanpak. Wij voelen ons graag uitgenodigd om samen met jou doelgericht aan de slag te gaan!